1st Infodom Para Taekwondo Open

1st Infodom Para Taekwondo Open

14. rujna 2019., Author: Para taekwondo

Ovog vikenda 14.09.2019. godine održan je “1st Infodom Para Taekwondo Open” kriterijsko bodovno natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza i Hrvatskog para olimpijskog odbora za odlazak na europsko prvenstvo u Bariju ove godine. Ovo je je prvo natjecanje u organizaciji “Taekwondo kluba osoba s invaliditetom Kukkiwon Zagreb”. Učestvovalo je 10 klubova iz RH i Slovački nacionalni tim, sve ukupno 46-ro djece i odraslih natjecatelja. Natjecanje su sponzorirali  Infodom d.o.o. i Hyundai. Sveukupni plasman klubova je:
1. mjesto – TKOI Uriho
2. mjesto – TK Maksimir
3. mjesto – TK Čigra
4. mjesto – TK Prana Karlovac
Naši Kukkiwonci su zauzeli 5 mjesto gdje su naši članovi opet briljirali. Silvio Kezele je osvojio srebrenu medalju u kategoriji P-20-M (15 – 30 godina), Tihana Preksavec osvojila brončanu medalju u kategoriji (kao druga treća) P-20-F (>30 godina), a u kategoriji slabovidnih i slijepih P-10-F (>30 godina) osvojila je zlatnu medalju. Leon Božo Škravan je osvoji Zlatnu medalju u kategoriji P33 – M- (15-30 godina).

Ovo je dobar dokaz da para taekwondo raste u Hrvatskoj. Veliko mi je zadovoljstvo da smo ugostili Slovački nacionalni tim i sve klubove i iz domovine. Zahvaljujemo se Sportskom rekreativnom centru Combat Zagreb i Hrvatskom para taekwondo savezu koji su nam omogućili da napravimo natjecanje u njihovoj dvorani. Također hvala Hrvatskom para olimpijskom odboru kao i Hrvatskom para taekwondo savezu koji su odobrili da ovo bude i bodovno kriterijsko natjecanje za odlazak na europsko prvenstvo u Bariju ove godine. Hvala svim natjecateljima i ekipama na sudjelovanju, čestitke na osvojenim plasmanima te nam je bilo zadovoljstvo i čast Vas ugostiti i vidimo se slijedeće godine.

Comments (0)